Praktisk information

Nøgleuddeling /-aflevering

Ved ankomst er nøglen klar til gæsterne på Rosenborg kontoret, som ligger i forbindelse med Strandlyst feriebolig og på afrejsedagen afleveres nøglen igen samme sted, med mindre andet er aftalt.  

Rosenborg I/S har samme adresse som Strandlyst:

Gænget 1
Sandvig
3770 Allinge
 

Andre praktiske informationer:

Strandlyst er indrettet efter, hvad vi synes er hygge og afslappende og vi har også tænkt meget over, hvad der er vigtigt for os, når vi er på miniferie/ferie i en feriebolig.

 

Der skulle gerne være alt det nødvendige i Strandlyst både med hensyn til køkkengrej, opvaskemaskine, TV, dvd-afspiller, Canal Digital og radio med cd-afspiller i.

Rygning forbudt
 
Vi appellerer til at rygere går udenfor og nyder den smukke udsigt, mens der bliver røget!

Tøjvask: Der er mulighed for at vaske tøj inkl. tørretumling, dog efter aftale og man skal selv sørge for vaskepulver og skyllemiddel.
Vaskerummet er ment som et tilbud, dog uden garantier. De øvrige beboere i ejendommen benytter også vaskerummet, derfor forventes rummet at efterlades i opryddet og pæn stand efter brug.

 

Praktiske telefonnumre:

 

Lene - 51502418


Kjeld - 31197930

 

Bornholms Politi - 56901448


Lægevagten - 1813


Lægehuset Allinge - 56480501Indkøbsmuligheder:

Nærmeste apotek ligger på torvet i Allinge

Nærmeste Bankautomat – der er 2 stk. i Allinge – 1 ved apoteket og 1 ved banken


I højsæsonen har vi en Spar-butik i Sandvig man kan købe ind i, den har dog dyre varer. Hos Promenadekiosken (som ligger ved Sandvig Camping) kan man købe grillmad, is, slik, kaffe mm. Kiosken har åbent fra ca. 1. marts indtil ca. 31. oktober. 

Året rundt har vi Netto samt Brugsen i Allinge, som har åbent alle 7 dage om ugen, dog ikke på helligdage. I Allinge findes også en bager, fiskehandler, 2 cafeer mm.

Når man ikke skal tænke praktisk, så er det jo bare om at slappe af og nyde sin ferie!

Hvordan er Strandlyst indrettet?

For at få et bedre indtryk af hvordan Strandlyst er indrettet, har vi lagt en tegning over ferieboligen!